Logo Paapillon

Technische ondersteuning bodeminformatiesystemen op afstand via TeamViewer

Niet voor alle werkzaamheden in het kader van technische ondersteuning bij het gebruik van een bodeminformatiesysteem is het noodzakelijk dat een medewerker van Paapillon fysiek op de locatie aanwezig is. Een deel van de werkzaamheden kan op afstand worden uitgevoerd.
Sommige problemen bij het gebruik van een bodeminformatiesysteem vragen om een actie op korte termijn. Hiervoor is het niet altijd noodzakelijk dat deze werkzaamheden op locatie worden uitgevoerd, een dergelijk probleem kan vaak ook op afstand worden opgelost.
Voor ondersteuning op afstand wordt gebruik gemaakt van TeamViewer. Door op de onderstaande button te klikken, kan een programma worden gedownload (TeamViewer QuickConnect) waarmee snel en eenvoudig een verbinding tussen de computer van de klant en de computer van Paapillon kan worden gelegd.

TeamViewer downloaden TeamViewer downloaden

Wilt u meer informatie over technische ondersteuning bij het gebruik van bodeminformatiesystemen op afstand via TeamViewer of over de dienstverlening die Paapillon u kan bieden, neemt u dan gerust contact op.

Telefoon: 06 - 48 70 17 53
E-mail: info@paapillon.nl